Genieten in je tuin!

Tuinhuizen

Tuinhuizen | Tuinhuizen

Creëer direct een andere sfeer!

EEN TUINHUIS IS FIJN OM TE HEBBEN

Als je er plek voor hebt, is het heel fijn en handig om een Tuinhuisje in je tuin te hebben. Een Tuinhuis is vaak een klein en eenvoudig huisje dat je in je tuin neerzet. Vaak wordt een Tuinhuis gebruikt voor opslag, maar het kan ook een plek zijn om je hobby zoals houtbewerking uit te voeren. Soms kan het zelfs gebruikt worden als tijdelijke woonruimte of als gastenslaapruimte. Meestal is een Tuinhuis in de vorm van een klein huisje en heeft dus ook een dak en soms raampjes. 

MATERIAAL VAN TUINHUIZEN

Tuinhuizen zijn dus vaak kleiner en eenvoudiger dan een echt huis. Meestal zijn de huizen gemaakt van hout of een ander licht materiaal. Je kunt ook kiezen voor complete Tuinhuizen die je makkelijk in je tuin neerzet. Omdat Tuinhuizen van lichter materiaal zijn gemaakt, is het wel belangrijk om een zwaardere ondergrond te hebben. Ondergronden van tuinhuizen bestaan dus meestal ook uit beton, steen of zand. Dit omdat het huisje dan ook echt blijft staan met slecht weer en veel wind. Je wilt namelijk niet dat je huisje wegwaait. 

Meestal wordt het gebruikt voor opslag of een hobby beoefenen die je liever in de tuin doet zoals houtbewerking of planten ompoten. Hierom hoeft het huisje niet van supersterk materiaal te zijn, maar om ervoor te zorgen dat het blijft staan, is het belangrijk dat de bodem sterk is.

Tuinhuizen | Tuinhuizen .2

PRIJS VAN EEN TUINHUIS

 Bedenk  waar je het huisje precies voor wilt gebruiken. Je hebt zeker luxe Tuinhuizen waar je een sauna of jacuzzi in kan plaatsen, maar je hebt ook simpele huizen waar je alleen dingen in opslaat. Hiertussen verschilt de prijs natuurlijk ook. Hout kan redelijk duur zijn, dus die huizen zijn vaak iets duurder. 

Genieten in je tuin!

Tuinhuizen

Tuinhuizen | Tuinhuizen .3
Scroll naar top