Genieten in je tuin!

Tuin kassen

Tuinhuizen | Tuinkassen

Creëer direct een andere sfeer!

EEN EIGEN TUINKAS VOOR HET VERBOUWEN VAN PLANTEN EN GROENTES

Je hebt ze vast wel eens langs de weg gezien: de grote kassen vol met groene planten erin. Dit zijn er vaak enorm veel en ze zijn vaak lang en groot. Misschien vind je dat wel altijd leuk om te zien en krijg je er zin van om dingen te verbouwen. Gelukkig kun je ook een kleinere kas voor in je tuin kopen en zo kun je in je eigen tuin groentes en fruit verplanten! Altijd al je eigen moestuintje willen hebben? Of misschien heb je deze al, maar wil je een kas hebben speciaal voor planten die niet te veel buiten kunnen staan. Hiervoor kan je dan een kleine Tuinkas kopen. Hier kun je een aantal planten in verbouwen en ze zijn dan beschermd tegen slecht weer en krijgen zo niet te veel water als het regent. 

WAT KUN JE DOEN MET EEN TUINKAS?

Een Tuinkas is ideaal voor het verbouwen van planten die er niet tegen kunnen als ze buiten staan. Misschien is dit te koud of te warm voor ze. Ook kan te veel regen of wind niet goed zijn voor de planten waardoor ze afsterven. Een Tuinkas is een omgeving waarin planten beschermd kunnen worden tegen deze invloeden en hierin kun je ook nog eens de temperatuur zelf bepalen.  Speciale planten voor in kassen kun je hier ook in kweken. Zo heb je je eigen leuke moestuintje en als je het goed bijhoudt heb je ook extra groenten voor op je bord.

Je kunt een kas hebben die helemaal niet verwarmd wordt, hier zijn de planten dan gewoon beschermd tegen invloeden van buiten. Er zijn daarnaast ook kassen die verwarmd kunnen worden. Hier kunnen dan planten worden geplaatst die warmte nodig hebben. De meeste kassen kunnen vanaf 5 graden tot meer dan 18 graden worden verwarmd.

Tuinhuizen | Tuinkassen .2

PRIJS EN MATERIAAL TUINKASSEN

Er is een ruime keuze aan kassen. Meestal zijn ze gemaakt van glas en/of plastic en structuur van metaal zodat het sterk staat. De prijzen verschillen, maar ligt er dan ook aan hoeveel kwaliteit en welke grootte je wilt. Je kunt voor een redelijke prijs al een simpele kas kopen. Bekijk ook onze webshop voor goede opties en inspiratie.

Genieten in je tuin!

Tuin kassen

Tuinhuizen | Tuinkassen .3
Scroll naar top