Genieten in je tuin!

Priëlen

Tuinhuizen | Garages

Creëer direct en andere sfeer!

EEN PAVILJOEN OF priëel IS DE PERFECTE TOEVOEGING AAN JE TUIN

Als je een grote tuin hebt en je liever niet een overkapping of tuinhuis koopt, maar wel graag ergens onder wilt kunnen zitten, dan is een paviljoen of Priëel een perfecte optie. Een paviljoen, vaak Priëel genoemd, is een soort open terras of ook wel een tuinhuis, maar dan zijn de zijkanten vaak open. Hier zit dan geen materiaal. Je zit dus ergens onder, maar je zit nog steeds in de frisse buitenlucht. Prieeltjes hebben vaak een luxe uitstraling en waren daarom in de 19e eeuw ook in veel landhuizen te vinden. Hier werd dan bijvoorbeeld thee in gedronken als het lekker weer was. Je zit dan niet in de zon, maar kunt wel van de frisse buitenlucht genieten. 

MATERIAAL VAN PAVILJOENEN EN PRIËLEN

Paviljoenen of Priëlen zijn dus vaak te vinden in tuinen. Ze zijn vaak gemaakt van hout of metaal. Soms worden er planten langs de pilaren geplant zodat het mooi omhoog groeit. Er zijn ook kant-en-klare Prieeltjes. Zo kun je nog makkelijker een Prieel voor jezelf kopen. Meestal zijn deze van hout gemaakt, zodat ze iets lichter zijn om te verplaatsen. Er zijn ook paviljoenen waarbij sommige delen doorzichtig plastic of glas tussen de pilaren hebben. Hier kun je nog wel doorheen kijken, maar het houdt ook de wind tegen.

Tuinhuizen | Prielen .3

EEN PAVILJOEN OF priëel IS PERFECT OM JE ONDER TERUG TE TREKKEN

Als je graag in de tuin zit, maar niet de hele tijd in de zon wil zitten, is een paviljoen of Priëel perfect. Hierin voelt het nog steeds alsof je buiten zit omdat je de frisse buitenlucht nog voelt en je naar buiten kunt kijken. Je zit hieronder wel droog en uit de zon. Je kunt er echt je eigen hoekje van maken met leuke meubels, planten en lampjes. Zo wordt het een leuk plekje om je terug te trekken. Daarnaast staat het ook nog luxe en zullen mensen onder de indruk zijn als ze het zien. Neem een kijkje in onze webshop voor leuke opties!

Genieten in je tuin!

prielen

Tuinhuizen | Prielen .3
Scroll naar top