Genieten in je tuin!

onderdelen om zelf een tuinhuis te maken

Misschien heb je al een lange zoektocht afgelegd op zoek naar een tuinhuis, maar vond je maar niet het tuinhuis dat past in je tuin of bij jullie huis. En het zou zomaar kunnen dat je na deze zoektocht ten einde raad op deze website en nu op deze pagina bent beland. Onderdelen om zelf een tuinhuis te maken. Zelf een tuinhuis in elkaar zetten en bouwen. Dat klinkt nog zo gek nog niet, toch? Veel mensen willen er niet eens aan denken, omdat ze ervan overtuigd zijn dat het veel te ingewikkeld en te moeilijk is. Maar wat als wij je zeggen dat het voor iedereen binnen handbereik is? We vertellen je er heel graag alles over hieronder.

IJzerwaren:

douglas/lariks hout en composiet:

houtbescherming:

Tuinhuizen | Onderdelen om zelf een tuinhuis te maken

Creëer een gezellige sfeer in de tuin!

Schaf vandaag nog onderdelen aan voor je eigen tuinhuis

Wij van Tuinhuizen.net geloven namelijk écht dat het zelf bouwen van een tuinhuis binnen handbereik is. Het belangrijkste wat je moet hebben zijn de juiste onderdelen en dan volgt de rest als het ware vanzelf. En laten wij nu net op deze website de belangrijkste onderdelen voor het zelf maken van je eigen tuinhuis hebben. Laten we meteen beginnen bij het natuurlijk belangrijkste onderdeel: het hout voor je tuinhuis. Daarmee staat of valt alles, want als je slecht hout koopt, dan is je tuinhuis automatisch ook meteen minder waard en minder stevig. Gelukkig verkopen wij hier op Tuinhuizen.net alleen maar het beste hout dat er bestaat.

Maar ook al verkopen we het beste hout dat er bestaat: het is nog steeds heel belangrijk dat je het juiste hout koopt en dat je ook weet waarom en welk hout je koopt. Hier op Tuinhuizen.net verkopen wij verschillende soorten hout, zodat we wel altijd nog de keuze aan jou laten. Er zijn zachte houtsoorten, zoals spar, lariks en Douglasspar. Deze drie soorten hout zijn alle drie geweldige keuzes voor het bouwen van een tuinhuis en deze houtsoorten worden ook veelvuldig gebruikt door andere mensen die zelf een tuinhuis in elkaar zetten. Verder willen we je de tip meegeven om het hout dat je via Tuinhuizen.net koopt te onderhouden. Dit kan met een conserveermiddel om jouw hout echt veerkrachtig en beschermd te houden.

Welke onderdelen heb ik écht nodig voor mijn eigen tuinhuis?

Al zijn we natuurlijk nog niet zover: eerst moet je hout kopen én andere onderdelen voor je tuinhuis, voordat je überhaupt deze materialen kunt gaan onderhouden. Welk hout je kunt kopen, dat weet je nu ondertussen. Maar welke materialen heb je nog meer nodig voor het zelf in elkaar zetten van een tuinhuis, die je gemakkelijk en snel op Tuinhuizen.net kunt gaan aanschaffen? Naast timmerhout heb je ook houten planken met tanden en groeven nodig. Verder heb je de volgende onderdelen ook nodig: constructiehout, tand – en groefpanelen, korrel of grind, 10 meter aan metalen dakrand, een regenpijp met beugels én dakvilt.

Tuinhuizen | Onderdelen om zelf een tuinhuis te maken .2

Op weg naar je nieuwe tuinhuis

Denk je dat dit alle onderdelen zijn die je nodig hebt voor een tuinhuis? Nee, we zijn er natuurlijk nog niet. Al kunnen we misschien niet alle complete onderdelen benoemen op deze blogpagina, maar we geven je graag wel nog een aantal tips mee voor specifieke onderdelen die je nodig hebt voor het zelf maken van een tuinhuis en die je hier in deze webshop Tuinhuizen.net gemakkelijk en snel kunt bestellen. Je hebt bijvoorbeeld een funderingsplaat nodig en isolatiemateriaal. Dat zijn allemaal dingen waar je misschien niet zo snel aan zult denken. We hopen dat je nu wat bruikbare tips in handen hebt om zelf aan de slag te gaan.

Tuinhuizen | Onderdelen om zelf een tuinhuis te maken .3

Genieten in je tuin!

Onderdelen om zelf een tuinhuis te maken

Tuinhuizen | Onderdelen om zelf een tuinhuis te maken .4
Scroll naar top