Genieten in je tuin!

Gezellige warme tuinkussens en plaids

Tuinhuizen | Gezellige Warme Tuinkussens En Plaids

Creëer direct een andere sfeer!

NOG EVEN GENIETEN IN DE TUIN

Vaak is het in de winter in de tuin nog best lekker, alleen wel frisjes. Dan is het echt lekker genieten met een plaid met fleece, zachte teddy of dubbele voering. Deze plaid zijn er ook extra groot om er met z’n tweeën lekker in weg te kruipen. Tuin vuurtje maken, chocolademelk, kaarsje en borreltje erbij….niets meer aan doen….. gewoon lekker zitten samen….en genieten……. 

VOOR DE ZWOELE AVONDEN IN DE TUIN

Nog even genieten in de tuin van die mooie ondergaande zon, ook al wordt het wel een beetje koud. Hoe heerlijk is het om nog even een dun plaidje om je heen te slaan en gewoon te kunnen blijven genieten. Dan blijf je gewoon zitten om straks achterover hangend naar de sterren te kijken.

Tuinhuizen | Gezellige Warme Tuinkussens En Plaids .2

KUSSENS EN PLAIDS BIJ DE VUURTAFEL

In de tuin bij de vuurtafel nog even gezellig na borrelen met een vriend of vriendin. Heb je dan 2 dunne plaids en gezellige kussentjes bij de hand om lekker om jullie heen te slaan en te leggen? Dan kunnen jullie  nog langer samen van de avond genieten.

Tuinhuizen | Gezellige Warme Tuinkussens En Plaids .4

DE PERFECTE PLAID VOOR DE PICKNICK IN DE TUIN

Plaids gebruik je voor veel verschillende doeleinden. Maar je wilt wel graag dat je plaid perfect is voor de gebeurtenis. Voor een gezellig picknick middagje in de tuin is een plaid handig met een waterafstotende onderlaag die je daarna zo in de wasmachine kunt stoppen.

Genieten in je tuin!

Gezellige warme tuinkussens en plaids

Tuinhuizen | Gezellige Warme Tuinkussens En Plaids .3
Scroll naar top