Genieten in je tuin!

Garages

Tuinhuizen | Garages

Creëer direct een andere sfeer!

GARAGES OM JE VOERTUIGEN OF SPULLEN IN OP TE SLAAN

Vrijwel elk huis heeft wel een schuur of Garage. Hier kunnen spullen in worden opgeslagen, zoals tuingereedschap of zwembadbenodigdheden. Een stallingsplaats is erg handig om te hebben. Het is een overdekte ruimte die je af kan sluiten. Hierin worden vaak voertuigen gestald en kan ook al opslag gebruikt worden. Zulke stallingsplekken zijn waarschijnlijk voortgekomen uit het koetshuis van vroeger. Dit was ook een overdekte en afsluitbare ruimte waar koetsen werden opgeslagen. Veel mensen willen graag een Garage en niet bij alle huizen zit er een.  Hiervoor kun je dan ook een box huren. Vaak zie je deze bij flats en rijtjeshuizen staan. Dit staat dan ook vlakbij je huis en hier kun je dan ook spullen stallen. 

WAAR EEN GARAGE HANDIG VOOR IS

Een Garage is ideaal voor het stallen van je auto, fietsen en eventuele motor. Vaak is er dan nog plek over en daar worden dan tuinspullen of gereedschap gelegd. Tuinspullen en gereedschap heb je niet elke dag nodig en daarom is het fijn om een plek te hebben om dit neer te kunnen leggen. Zo weet je het de volgende makkelijk te vinden. Daarnaast kom er niet vaak dus zal het ook niet in de weg liggen. Omdat het ook niet snel warm wordt in een Garage, zullen je tuinspullen en het gereedschap niet gaan roesten of schimmelen.

Tuinhuizen | Garages .3

Stallen van voertuigen

Hiernaast is een Garage natuurlijk gemaakt om je voertuigen in te stallen. Vroeger wilden ze ook niet dat een koets nat werd in de regen, dus stalden ze deze in een overdekte ruimte zodat de koets droog en netjes bleef. Als je je voertuigen, zoals auto, fietsen en motor of scooter in de Garage plaatst staan ze netjes overdekt. Hierdoor worden ze niet aangetast door invloeden van buitenaf zoals wind, regen en zon. Je voertuigen zullen netjes en droog blijven.

Genieten in je tuin!

Garages

Tuinhuizen | Garages .3
Scroll naar top