Genieten in je tuin!

Carports

Tuinhuizen | Carports

Creëer direct een andere sfeer!

CARPORTS BESCHERMEN JE VOERTUIGEN TEGEN WEERSINVLOEDEN

Een Carport is een goede optie voor de stalling van je voertuigen als je niet over een garage beschikt of als niet alle voertuigen in je garage passen. Niet elk huis heeft een garage, maar veel mensen willen er toch graag een hebben. Nu kun je een garagebox huren, maar je kunt ook denken aan een Carport. Het is ook ideaal als je al een garage hebt, maar toch extra ruimte nodig hebt voor het stallen van je voertuigen. Zo’n port wordt vaak aan het huis of daar dichtbij gemaakt. Het is een soort van overkapping die aan de meeste of alle kanten open is. Hier kun je je voertuigen parkeren, waardoor het dus een overdekte parkeerplaats wordt. 

WAAROM HET EEN GOED IDEE IS OM EEN CARPORT TE HEBBEN

Een Carport is een ideale optie voor mensen die geen garage hebben en die wel graag willen, maar kan ook handig zijn voor mensen die extra garageruimte nodig hebben. Die kunnen de overkapte parkeerplaats bijvoorbeeld aan hun garage laten bouwen. Er zitten meer voordelen aan de overdekte parkeerplaats die we hieronder uiteenzetten:

Tuinhuizen | Carports .2

Bescherming en stalling

Het is dus een overdekte parkeerplaats en dit zorgt ervoor dat je voertuigen kunnen worden gestald onder een overkapping. Hierdoor worden ze beschermt tegen invloeden vanuit het weer. Ze blijven droog tijdens wind en regen en krijgen niet te veel zon waardoor ze ook superwarm zijn als je instapt. Daarnaast kun je de auto er ook stallen als het gaat vriezen. Het zal onder de overkapping iets warmer zijn, waardoor er misschien geen ijs op je ramen komt.

De prijzen

Een Carport is vrijwel hetzelfde als een garage, maar dan zonder muren. Een Carport gedeeltelijk of geheel zonder muren en het bestaat dus alleen uit de pilaren en het dak. Hierdoor is het ook goedkoper om te bouwen, goedkoper dan een extra garage te bouwen of huren.

Er zitten dus veel voordelen aan een Carport en het beschermt je voertuigen net dat extra beetje meer dan als ze buiten zonder overkapping ergens staan. Je voertuigen worden niet nat, er komt geen ijs op de ramen en de auto is niet gloeiend heet van binnen want de zon kan er niet op schijnen. Veel redenen om een carport aan te schaffen dus.

Genieten in je tuin!

Carports

Tuinhuizen | Carports .3
Scroll naar top